|

WordPress 4.0 “Benny” Release

WordPress 4.0 genaamd “Benny” is uit

Nog meer reden om te gaan knallen met een perfecte website ‘powered by WordPress’.

Media met stijl beheren

Ontdek je uploads in een mooi en eindeloos raster. Een nieuw detail voorbeeld maak het bekijken en bewerken van elke type media zeer eenvoudig.


Werken met embeds is nog nooit zo eenvoudig geweest

Plak een YouTube URL op een nieuwe regel en bekijk hoe het automatisch een geïntegreerde video wordt. Probeer het ook eens met een tweet. Inderdaad, integreren is een visuele ervaring geworden. De bewerker toont een daadwerkelijk voorbeeld van de geïntegreerde inhoud, wat veel tijd bespaart en vertrouwen geeft.

WordPress heeft de standaard services uitgebreid, zodat je nu ook video’s van CollegeHumor, playlists van YouTube en TED talks kunt toevoegen.


Focus op de inhoud

Schrijven en bewerken is eenvoudiger en beter geworden met de tekstbewerker die zich aanpast op de inhoud die jij wil schrijven. De formateringsopties blijven ten alle tijden beschikbaar.


De juiste plugin vinden

Er zijn meer dan 30.000 gratis en open source plugins beschikbaar in de WordPress plugin directorie. WordPress 4.0 maakt het nog eenvoudiger om de meest geschikte plugin te vinden door het gebruiken van nieuwe metrieken, verbeterde zoekmogelijkheden een een visuele browser ervaring.


Andere verbeteringen (voor nerds):

Customizer API

Contextschermen, panelen en een breed scala aan onderdelen worden nu ondersteund via de customizer.

Queryvolgorde

Ontwikkelaars hebben meer mogelijkheden gekregen met ORDER BY voor WP_Query.

Externe bibliotheken

Bijgewerkte bibliotheken: TinyMCE 4.1.3, jQuery 1.11.1, MediaElement 2.15.