Label 20 Reviews

Meestal krijg je pas echt een goed beeld over de dienstverlening van een bedrijf als je leest wat anderen hebben ervaren. Label 20 hecht veel waarde aan tevreden klanten die blij zijn dat ze hebben gekozen voor Label 20.

deniz dogan
deniz dogan
11:38 15 Jun 24
Ruud Kuijpers
Ruud Kuijpers
13:38 01 Mar 24
Website laten maken door Arne, duidelijk uitleg, en snelle service. Een echte aanrader!
Aga Wenska-Verbeek
Aga Wenska-Verbeek
10:15 20 Dec 23
Arne heeft mij super goed geholpen met het realiseren van de website voor mijn eigen praktijk. Zijn deskundig advies en kennis van alle ins en outs zorgden ervoor dat de website eruit ziet precies hoe ik het voor ogen had. Dank je wel!
Ik ben zeer tevreden met het bouwen van mijn webshop door Label 20. Ze waren zeer professioneel en behulpzaam gedurende het hele proces. Vanaf het eerste gesprek begrepen ze mijn visie en werkten ze hard om ervoor te zorgen dat de webshop precies zo werd als ik voor ogen had. De communicatie met Arne was uitstekend, "Ik ben zeer tevreden over de snelle reacties van Arne, waardoor ik snel verder kon met mijn werkzaamheden" en ook hielden ze me op de hoogte van de voortgang en eventuele wijzigingen die werden aangebracht. Het resultaat was een prachtige en gebruiksvriendelijke webshop die mijn producten perfect weergeeft. Ik zou Label 20 ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrouwbare partner zoals Arne voor het bouwen van een webshop. Bedankt voor het geweldige werk!"
Kamiel Sips
Kamiel Sips
15:15 01 Oct 23
Label 20 heeft mij super goed geholpen met het realiseren van een website voor BureauButler. Wat mij vooral opviel: de vele (technische) oplossingen die men paraat heeft, het meedenken met mogelijkheden én de no nonsense mentaliteit.En na enkele updates van mijn provider belde Label20 mij op dat de site offline was, al eerder dan ik zelf had opgemerkt. Dat vind ik getuigen van betrokkenheid bij je klant. Dus vandaar de 5 sterren!
Martin Stoks
Martin Stoks
14:16 17 Jul 23
Wij hebben onze website hier laten maken.Vanaf het kennismakingsgesprek tot aan de lancering van onze site het volste vertrouwen in Arne gehad.Had goeie ideeën en niks was te veel.Super snelle service en een prachtig resultaat.Nogmaals bedankt.Gr Martin en Saskia
Anoeshka Soedamah
Anoeshka Soedamah
19:57 16 Jul 23
Heel fijn om samen te werken met Arne. Hij heeft mijn website gemaakt zoals ik het wilde, nog voordat ik het zelf goed wist!! Dank hiervoor 🙂
E Dlbs
E Dlbs
19:21 17 May 23
Zeer goed geholpen door Arne, direct contact gehad wanneer ik het nodig had wist hij mij ook de juiste informatie te geven. 👍🏽
Anja Donkers
Anja Donkers
10:56 14 Feb 23
Arne is snel, klantgericht, professioneel, goed bereikbaar, behulpzaam, denkt mee en heeft goede ideeën. Dus helemaal super!
GAEV Dental
GAEV Dental
08:59 07 Feb 23
Wij werken graag samen met Label20. Het is fijn dat Arne meedenkt met onze processen zodat onze websites continu verbeterd worden.
Jolanda Van Den Berg
Jolanda Van Den Berg
16:48 06 Feb 23
Deze man heeft mij zo geweldig geholpen! Dankjewel Arjan.Een website voor mij gemaakt en nog steeds als ik met een vraag zit kan ik bij hem terecht. Ook een tweede laten maken, hij heeft mij geleerd om het te onderhouden met heel handige tips. Erg blij mee.
Angela Groenendijk
Angela Groenendijk
15:50 06 Feb 23
Wat ben ik blij dat ik 'Label 20 Webdesign' heb gevonden! Steeds weer snelle en adequate reacties op mijn vragen. Vriendelijke service, echt helemaal TOP!
Eduardo Van Helvoirt
Eduardo Van Helvoirt
10:30 29 Sep 22
Mijn ervaring met arne kan ik alleen maar omschrijven als super. Arne is een echte vakman die met je meedenkt. Zelf met goede ideeën aankomt en altijd snel reageert als je vragen hebt. Hij zorgt ervoor dat je een top eindresultaat krijgt. echt een aanrader voor iedereen die een nette en professionele website wil hebben.
Maud Dekkers
Maud Dekkers
06:55 27 Jul 22
Arne is een fijne man om mee samen te werken. Hij heeft veel kunde van zijn vak em helpt echt waar nodig is. Geen vraag is voor hem teveel.
Trang Vu
Trang Vu
22:03 18 Jul 22
Zeer tevreden
Mandy van de Wijgert
Mandy van de Wijgert
14:37 04 Mar 22
Fijne samenwerking. Reageert en handelt vragen goed, professioneel en snel af.
Jelmer Jacobs
Jelmer Jacobs
08:27 24 Jan 22
Label 20 is een échte aanrader voor webdesign. Eigenaar Arne is een behulpzame en betrouwbare webbouwer die van snel schakelen houdt. De samenwerking verloopt soepel en hij levert websites met uitstekende prestaties tegen niet al te hoge kosten.
max vd sanden
max vd sanden
07:48 29 Nov 21
Label 20 levert een zeer goede service, dit gepaard met goede kennis van zake. Top samenwerking!!
Schalks Henry
Schalks Henry
18:27 08 Nov 21
Marion Hrt
Marion Hrt
11:57 14 Oct 21
Arne built my website really fast. He helped me a lot and always answer quickly to my request. He also helped me to understand how it works than I can manage by myself in the future. I only can highly recommend his services.
Marten de Kroon
Marten de Kroon
11:16 20 May 21
Hele fijne websitebouwer. Weet alles over Wordpress en denkt goed mee met de klant. Erg flexibel en goed bereikbaar wanneer er extra werkzaamheden bijkomen.
Kevin Mohnen
Kevin Mohnen
07:38 08 Mar 21
Label 20 is altijd goed bereikbaar en helpt snel om problemen op te lossen. Vlot, betrouwbaar en goede service
Mark Smulders
Mark Smulders
17:55 07 Mar 21
Professional
Ilse Mulder
Ilse Mulder
09:53 26 Nov 20
Heel positief.
Bart van Berkel
Bart van Berkel
10:52 11 Aug 20
Label20 is een webdesigner die met je meedenkt en de kennis in huis in heeft. Men is hulpvaardig en staat altijd klaar als je vragen hebt of een aanpassing wil doen. Ook fijn dat de site automatisch wordt geüpdate naar de allernieuwste standaarden. Ik vind het een echte aanrader en ben ook supertrots mijn website!
Diana Kappen
Diana Kappen
07:26 10 Aug 20
Erg blij met mijn website. Samenwerking met Arne is uitstekend, professioneel en hij denkt echt met je mee. Maar ook na het eindresultaat reageert Arne erg snel op vragen, eventuele aanpassingen kortom…Arne, Label 20 een echte aanrader!
Marion Didden
Marion Didden
16:46 25 Jul 20
Onze voetbalvereniging had een groot probleem toen de “verouderde” website crashte. Label 20 had binnen twee weken een mooie nieuwe en overzichtelijke site in de lucht.Knap staaltje vakmanschap!
Bart de Waal
Bart de Waal
15:03 25 Jul 20
Ontzettend tevreden over de wijze waarop de website van Omroep Helmond is gemaakt. Vakwerk!! Namens het bestuur: bedankt, Arne.
Professioneel bedrijf met een super service!
Houda Hadfoune
Houda Hadfoune
18:24 05 Jul 20
De Melkfabriek Bunne
De Melkfabriek Bunne
08:25 02 Jul 20
Wij zijn erg tevreden over de opzet en uitstraling van onze website. We krijgen veel positieve respons van onze relaties. Arne is een kanjer op z'n vakgebied en een dienstverlener pur sang. Vragen worden snel beantwoord. Problemen en aanvullende wensen worden snel opgepakt en opgelost.
Anton Kroot
Anton Kroot
17:03 30 Jun 20
Nieuwe website laten ontwikkelen en het resultaat mag er zijn. Er wordt erg goed meegedacht met alles, neemt alles snel op en is op de hoogte van de stand der techniek. Ook de after sales is super. Gewoon top, een echte aanrader.
Hetty Aarts
Hetty Aarts
10:13 01 Mar 19
Ik ben ontzettend blij en tevreden met de uitstraling van mijn nieuwe website. Over de kwaliteit en hele goede service. Echt TOP...
Marnix van Bavel
Marnix van Bavel
13:14 11 Sep 18
Super netjes en klantvriendelijk. Ben zeer tevreden!
Henk Doeleman
Henk Doeleman
20:05 27 Aug 18
Snel, klantgericht en een mooi resultaat!
Astrid Holtzer
Astrid Holtzer
15:33 21 Mar 18
Webdesigner die maakt wat bij je past, luistert goed en adviseert zoals het hoort
Manon Diepenmaat
Manon Diepenmaat
12:25 23 Jan 18
Ik zou Label20 bij iedereen aanbevelen! De begeleiding was erg fijn en de website ziet er nog mooier uit dan ik in gedachten had. Top dus!
Chantal van Heertum
Chantal van Heertum
10:02 01 Dec 17
Een aanrader!
Paul Schepers
Paul Schepers
08:55 10 Nov 17
Het bedrijf denkt mee in het ontwikkelen en is snel met het verwerken van onze wensen.
A W
A W
18:41 09 Jul 17
De samenwerking met Arne is helemaal top! Hij is professioneel, denkt met je mee, reageert adequaat en snel op vragen met een mooi eindresultaat van mijn website waar ik super tevreden over ben. Ik kan iedereen Arne aanbevelen!
Manal Jeffar
Manal Jeffar
10:55 10 Mar 17
Heldere communicatie, geduldig en een fijne sparpartner!
joep mikkers
joep mikkers
09:40 30 Dec 16
Arne levert zeer goede en snelle service en heeft veel kennis in huis. Wij zijn zeer tevreden.
Rina Samen
Rina Samen
11:23 27 Nov 16
We zijn erg tevreden over onze website en het geleverde werk van Arne. Arne top gedaan en bedankt!
Frank
Frank
12:17 21 Nov 16
Arne heeft dit jaar voor ons een mooi platform gemaakt in Wordpress, en mag wel zeggen dat dit zeer vakkundig en professioneel is gebeurd. Wij zijn erg tevreden!!! Top gedaan..
js_loader