Website Niek van de SprongToen mijn vaders bedrijf 10 jaar bestond, vond ik het tijd hem een nieuwe website cadeau te doen. Ik schakelde Arne in en hij ontwierp naar alle tevredenheid www.niekvandersprong.nl! Vooral heel fijn dat hij creatief meedenkt, hij heeft aan een paar woorden genoeg. Daarbij reageert hij heel snel en past hij dingen snel aan wanneer dat nodig is.
Bibian van der Sprong | Niekvandersprong.nl


Arne heeft een geweldig mooie website voor ons gemaakt, hij luisterde goed naar wat we wilde, met zijn eigen inbreng is het precies geworden zoals wij voor ogen hadden. Wij hadden een logo nodig, hij maakte een hele mooie. Niets is voor hem teveel, zelfs 6 kwebbelende meiden niet.


Arne Mulder heeft voor mij mijn website gebouwd, helemaal naar tevredenheid. En ook nu na een paar jaar als ik kleine wijzigingen wil laten doorvoeren gebeurt dat razendsnel, echt TOP. En, niet onbelangrijk, tegen een zeer concurrerend tarief.
Birgitte Rek | Rek-Consultancy.nl