WordPress specialist

Mijn naam is Arne Mulder, eigenaar van Label 20 en tevens alround webdeveloper en enorme fan van WordPress.

Ik ben in mijn studieperiode vanaf 1999 gestart met webdesign en werk al ruim 10 jaar alleen nog met WordPress. Het de dé ideale tool om de basis te vormen voor iedere professionele website.

Flexibiliteit

Grote bedrijven zitten vast aan zware softwarepakketten en missen vaak de vrijheid en snelheid om hun website door te ontwikkelen. ZZP-ers, MKB-ers, verenigingen en stichtingen zijn vaak vrij om hun eigen keuze te maken. WordPress is dan flexibel, snel en makkelijk zelf te onderhouden en beheren. Hoe gedrevener de klant is om meer effect uit zijn website te halen, hoe succesvoller de site.

Een website die werkt

Niet elke website hoeft een online saleskanon te zijn, maar in de basis moet wel iedere website dat kunnen worden. Een stevige fundering is daarbij erg belangrijk. Label 20 heeft die stevige basis al ruim 10 jaar doorontwikkeld. Vandaaruit is het belangrijk om goed in kaart te brengen wat een website moet kunnen om bij te dragen aan de strategie van het bedrijf. Er zijn talloze componenten die toegevoegd kunnen worden aan een website om te zorgen dat het gewenste resultaat behaald wordt.