Over Label 20

WordPress Webdesign Veghel

WordPress specialist

Mijn naam is Arne Mulder, eigenaar van Label 20 en ook alround webdeveloper en enorme fan van WordPress.

Ik hou van goed, efficiënt en effectief. Niet alleen voor wat betreft de websites die ik bouw, maar ook het hele proces eromheen. Ik werk in principe zonder personeel, waardoor ik de kosten laag kan houden en het contact persoonlijk. Wel heb ik een sterk netwerk om me heen verzameld met specialisten op het gebied van design, programmeerwerk, teksten, fotografie en advertising, waar ik werk aan kan uitbesteden.

Ik werk al zo’n 15 jaar alleen nog met WordPress. Het de dé ideale tool om de basis te vormen voor iedere professionele website.

Flexibiliteit

Grote bedrijven zitten vast aan zware softwarepakketten en missen vaak de vrijheid en snelheid om hun website door te ontwikkelen. ZZP-ers, MKB-ers, verenigingen en stichtingen zijn vaak vrij om hun eigen keuze te maken. WordPress is dan flexibel, snel en makkelijk zelf te onderhouden en beheren. Hoe gedrevener de klant is om meer effect uit zijn website te halen, hoe succesvoller de site.

Een website die werkt

Niet elke website hoeft een online saleskanon te zijn, maar in de basis moet wel iedere website dat kunnen worden. Een stevige fundering is daarbij erg belangrijk. Label 20 heeft die stevige basis al ruim 15 jaar doorontwikkeld. Vandaaruit is het belangrijk om goed in kaart te brengen wat een website moet kunnen om bij te dragen aan de strategie van het bedrijf. Er zijn talloze componenten die toegevoegd kunnen worden aan een website om te zorgen dat het gewenste resultaat behaald wordt.

Klanten over Label 20

Arne is een echte vakidioot. Hij houdt overal rekening mee en is pas tevreden als de site tot in de details perfect is!