WordPress specialist

Mijn naam is Arne Mulder, eigenaar van Label 20 en tevens alround webdeveloper en enorme fan van WordPress.
Ik ben in mijn studieperiode vanaf 1999 gestart met webdesign en werk al ruim 10 jaar alleen nog met WordPress. Het de dé ideale tool om de basis te vormen voor iedere professionele website.

Ondernemers

Grote multinationals zitten vast aan zware softwarepakketten en missen vaak de vrijheid en snelheid om hun website door te ontwikkelen. ZZP-ers, MKB-ers, verenigingen en stichtingen zijn vrij om hun eigen keuze te maken. WordPress is dan flexibel, snel en makkelijk zelf te onderhouden en beheren. Hoe gedrevener de klant is om meer effect uit zijn website te halen, hoe succesvoller de site.

 

Ontwerpen & ontwikkelen

Ontwerpen doe ik al van jongs af aan. Iedere nieuwe website is weer een blanco vel waar ik iets moois van mag maken.
Kennis uitbreiden en doorleren vind ik persoonlijk heel belangrijk. Wat ik nu niet kan, wil ik morgen wel kunnen en alles wat ik nu doe, wil ik morgen beter kunnen. Op die manier kan ik de nieuwste ontwikkelingen volgen en toepassen en zorg ik dat de kwaliteit van de sites die ik bouw steeds weer beter wordt.

Label 20 Webdesign Veghel

Ondernemen en vrijheid

Ik trek graag mijn eigen plan. Ondernemen geeft mij die vrijheid. Ik kies bewust niet voor een groot webdevelopment bedrijf en ook niet voor een eigen kantoorpand. Flexibiliteit is voor mij heel belangrijk. Altijd hoge kwaliteit tegen lage kosten. Geen vast personeel, maar geselecteerde professionals, partners om mee samen te werken. Geen duur kantoorpand, maar werken vanuit inspirerende locaties, bij klanten of laptop op schoot onder een boom in het park. Die afwisseling geeft inspiratie en voldoening, maar doet nooit afbreuk aan kwaliteit, professionaliteit en resultaat.

 

Resultaat, een website die werkt

Niet elke website hoeft een online saleskanon te zijn, maar in de basis moet wel iedere website dat kunnen worden. Een stevige fundering is daarbij erg belangrijk. Label 20 heeft die stevige basis al ruim 10 jaar doorontwikkeld. Vandaaruit is het belangrijk om goed in kaart te brengen wat een website moet kunnen om bij te dragen aan de strategie van het bedrijf. Er zijn talloze componenten die toegevoegd kunnen worden aan een website om te zorgen dat het gewenste resultaat behaald wordt.