Dagelijks wordt er door verschillende mensen gegoogled op ‘WordPress.nl’. De kans is vrij groot dat deze mensen op zoek zijn naar de nederlandse versie van WordPress om te installeren.

WordPress.nl bestaat niet

WordPress.nl bestaat echter niet. Als je in je browser http://wordpress.nl intypt, wordt je doorgeschakeld naar elegantthemes.com, een website die premium WordPress templates verkoopt. Zij hebben de domeinnaam WordPress.nl gekocht en gebruiken deze om al het verkeer dat deze url genereert naar hun online shop te leiden.

Ben je op zoek naar de nederlandse WordPress installatie, ga dan naar http://nl.wordpress.org