Onderhoud

Label 20 houdt je website up to date.

Eén aanspreekpunt

Eén partij die zorg draagt voor je website is wel zo prettig.

Naast het bouwen van je WordPress website regelt Label 20 ook de hosting en het onderhoud van je website. Dit is het technische fundament van je website. Een goede basis is een belangrijk uitgangspunt voor een snelle en veilige website.

Een WordPress website is opgebouwd uit de basisinstallatie van WordPress, een aantal plugins en een technische aanvulling voor het specifieke design van je website.

Zowel voor WordPress als voor de gebruikte plugins komen regelmatig updates uit. Deze bieden soms extra functionaliteit, maar ook worden regelmatig kwetsbaarheden in de software verholpen.

Omdat WordPress open source software is, worden wijzigingen gedocumenteerd en daarmee dus ook de beveiligingslekjes die gedicht worden. Hackers gaan actief op zoek naar websites die niet up to date zijn, omdat daarvan nu de kwetsbaarheden bekend zijn. Up to date houden van alle componenten is daarmee één van de beste beveiligingsmaatregelen voor je website.

Wat doet Label 20 precies met onderhoud?

Updates

Up to date houden van de software is erg belangrijk. Bij het onderhoud van Label 20 wordt de website dagelijks gemonitord op nieuwe updates en indien beschikbaar worden deze direct, op een gecontroleerde manier, geïnstalleerd. Zo blijft de website, maar ook privacygevoelige gebruikersdata, veilig.

Monitoring en backups

Daarnaast wordt de website 24/7 gemonitord, zorgt Label 20 voor extra beveiliging en periodieke backups. Mocht er toch nog iets onverwachts met je site gebeuren, dan wordt kosteloos de laatste backup hersteld.

Hosting én onderhoud

Kwalitatief goede webhosting en technisch onderhoud zorgen dat je website snel en veilig blijft. Een onmisbare basis voor een professionele website.
Label 20 biedt daarom hosting en onderhoud:

  • Snelle webhosting
  • Periodieke backups
  • Directe updates van nieuwe software
  • Websitebeveiliging
  • WordPress expert standby

Eén aanspreekpunt voor je website

Label 20 kan zowel de hosting als het onderhoud van je WordPress website faciliteren. Het grote voordeel van de combinatie is dat je 1 aanspreekpunt hebt voor alle website gerelateerde vragen.

Een stabiele en veilige website

Onderhoud van een WordPress website is vele malen efficiënter als er ook controle en toegang is tot het technische platform. Op het hostingplatform van Label 20 zijn alle technische randvoorwaarden zo dat het onderhoud van de website optimaal kan gebeuren. Bij technische problemen is er ook altijd volledige toegang tot de hostingomgeving en dat leidt sneller tot de gewenste oplossing.

Klanten over Label 20

Arne is een echte vakidioot. Hij houdt overal rekening mee en is pas tevreden als de site tot in de details perfect is!