Een snelle website

Een website moet niet alleen mooi zijn, maar moet ook snel werken. Een website die snel laadt scoort hoger bij bezoekers én in de Google zoekresultaten.

Goede webhosting is daarom dus erg belangrijk.

Label 20 biedt Hybride Hosting, een stabiele manier van websites hosten die ervoor zorgt dat een website altijd gegarandeerd dezelfde snelheid heeft.
Hybride Hosting is een slimme middenweg tussen shared hosting en een geheel eigen server.

Hybride Hosting v.a. € 10 / maand

Veel voorkomende problemen met Shared Hosting

  • De website is regelmatig uit de lucht
  • De website laadt traag
  • Downtime door slecht beveiligde sites van anderen

Veel website eigenaren ondervinden nogal eens problemen met shared hosting. Dat wil zeggen 1 machine waar een heleboel websites samen (shared) gebruik van maken.
Ligt 1 van de sites op de server onder vuur of krijgt deze erg veel bezoekers, dan ondervindt de rest daar ook hinder van.

Is er een alternatief voor Shared Hosting?

Ja, er is een alternatief: dedicated hosting (een eigen server) of VPS hosting, maar dit is vaak complex en erg duur. Simpelweg draait dan alleen jouw website op die ene machine die je anders met een heleboel sites deelt. Je kunt je voorstellen dat dat per maand een aardig bedrag kost.

 

Welke oplossing heeft Label 20 dan?

Om dit probleem op te lossen heeft Label 20 de samenwerking gezocht met een grote technische speler en biedt Hybride Hosting aan.

Hybride Hosting

Hybride Hosting is een slimme middenweg tussen shared hosting en een geheel eigen server. Dit werkt door middel van compartimentering.
Hier zie je schematisch hoe dit principe werkt.

Hybride_hosting

Hoewel bij de Hybride Hosting van Label 20 de websites wél nog steeds samen op 1 server staan, zijn ze allemaal ingepakt in een eigen container die het resource gebruik van iedere site kan inperken. Ligt 1 site onder vuur of is 1 site gehackt, dan merken de andere sites daar niets van!