Webhosting

Label 20 biedt kwalitatief goede webhosting. Snel, veilig en stabiel.

Een snelle website

Een website moet niet alleen mooi zijn, maar moet ook snel werken. Een website die snel laadt scoort hoger bij bezoekers én in de Google zoekresultaten.

Goede webhosting is daarom dus erg belangrijk.

Label 20 biedt Hybride Hosting aan, een stabiele manier van websites hosten die ervoor zorgt dat een website altijd gegarandeerd dezelfde snelheid heeft.
Hybride Hosting is een slimme middenweg tussen shared hosting en een geheel eigen server.

Veel voorkomende problemen met Shared Hosting

Veel website eigenaren ondervinden nogal eens problemen met shared hosting. Dat wil zeggen 1 machine waar een heleboel websites samen (shared) gebruik van maken. Ligt 1 van de sites op de server onder vuur of krijgt deze erg veel bezoekers, dan ondervindt de rest daar ook hinder van.

  • De website is regelmatig uit de lucht
  • De website laadt traag
  • Downtime door slecht beveiligde sites van anderen

Is er een alternatief voor Shared Hosting?

Ja, er is een alternatief: dedicated hosting (een eigen server) of VPS hosting, maar dit is vaak complex en erg duur. Simpelweg draait dan alleen jouw website op die ene machine die je anders met een heleboel sites deelt. Je kunt je voorstellen dat dat per maand een aardig bedrag kost.

Welke oplossing heeft Label 20?

Om dit probleem op te lossen heeft Label 20 de samenwerking gezocht met een grote technische speler en biedt Hybride Hosting aan.

Hybride Hosting

Hybride Hosting is een slimme middenweg tussen shared hosting en een geheel eigen server. Dit werkt door middel van compartimentering.
Hier zie je schematisch hoe dit principe werkt.

Hoewel bij de Hybride Hosting van Label 20 de websites wél nog steeds samen op 1 server staan, zijn ze allemaal ingepakt in een eigen container die het resource gebruik van iedere site kan inperken. Ligt 1 site onder vuur of is 1 site gehackt, dan merken de andere sites daar niets van!

Hosting én onderhoud

Kwalitatief goede webhosting en technisch onderhoud zorgen dat je website snel en veilig blijft. Een onmisbare basis voor een professionele website.
Label 20 biedt daarom hosting en onderhoud:

  • Snelle webhosting
  • Periodieke backups
  • Directe updates van nieuwe software
  • Websitebeveiliging
  • WordPress expert standby

Eén aanspreekpunt voor je website

Label 20 kan zowel de hosting als het onderhoud van je WordPress website faciliteren. Het grote voordeel van de combinatie is dat je 1 aanspreekpunt hebt voor alle website gerelateerde vragen.

Een stabiele en veilige website

Onderhoud van een WordPress website is vele malen efficiënter als er ook controle en toegang is tot het technische platform. Op het hostingplatform van Label 20 zijn alle technische randvoorwaarden zo dat het onderhoud van de website optimaal kan gebeuren. Bij technische problemen is er ook altijd volledige toegang tot de hostingomgeving en dat leidt sneller tot de gewenste oplossing.

Klanten over Label 20

Arne is een echte vakidioot. Hij houdt overal rekening mee en is pas tevreden als de site tot in de details perfect is!